Blog 22. May 2010

 
English: Ajax (Astra Babe x Rick) came back from Sweeden today. He is 10 month old and will be available to suitable person.
Norsk: Ajax (Astra Babe x Rick) kom tilbake fra Sverige i dag. Han er 10 måneder gammel og vil kunne flytte til rett person. Han har et flott språk overfor andre hunder, ikke forutinntatt eller aggressiv, snarere positiv. Han er litt klikkertrent, har trent litt agility med først og fremst handling som fokus, ikke så mye felthinder og hopptrenig … Han har blitt trent på “tørr handling”… om man kan forklare det sånn. Han lyder sitt navn bra, er smidig og flott i sin byggning og middels stor. Han liker å kjøre bil. Han er en energi bundt av en hund, med en enorm kapasitet for trening og det virker ikke som om han trøttner så lett. Han er meget glad i leke som belønning, men tar gjerne godbiter også. Han virker ikke lydberørt eller berørt av gjenstander o.l. rundt seg, men han kan reagere sundt (i mine øyne sundt med tanke på hans alder, spøkelsesalder) på voldsomme lyder, men ikke med panikk. I mine øyne så ville jeg tro at denne hunden vil kunne bli en flott agilityhund, og ikke minst så er det mye gjeting i han, så han kan så absolutt bli en gjeterhund i jobb. Og, ikke minst han er en utrolig vakker hund. Han er ikk vant med barn, hvilket betyr at han ikke er så glad i de, men han gjør dem ikke noe, han fremstår ikke aggressiv når han ser barn, han har vett på å rygge og kan bjeffe litt.
Ajax 22 April 2010.JPGAjax in garden 22 may 2010.JPGAjax and puppy may 2010.JPG
 

About Hege at My Trusted Friend Kennel

I live in Norway which is situated in the north of Europe. I train my border collies in agility and herding. I also breed my border collies

Posted on May 22, 2010, in Everything, Pictures. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: