Blog 11. June 2010

Only in Norwegian today !

Norsk: I dag har jeg pratet med den nye eieren til Ajax, og det går fortsatt fint med han. Han får trene gjeting hver dag, og har blitt ordentlig tent på sauene, så de har håp om at han skal bli en fin gjeterhund på sikt.

Selv så jobber jeg tre nattevakter om dagen, og har ellers brukt mye tid på HMS arbeid i butikken min. (HMS – Helse, miljø og sikkerhet). HMS er et viktig internkontroll system, men akk så kjedelig å holde på med.

HD papirene på hundene kom fra NKK i dag. På Cadi så var det den ene siden som var en C, den andre var fri. Det står ikke noen notis om forandringer (fokalkninger) i leddet, så med andre ord er det ett friskt ledd uten “grums”.

Etter mye tenking har jeg nå kommet frem til hvem to hunder vi skal prøve å ta med til Irland for paring til høsten (til vinteren). Det blir Zena og Fly (som skal pares med Craig). Med Teg friskt i minnet så får vi se om vi lykkes å oppdage løpetiden i tide denne gangen. I all hovedsak er målet å få til et par kull med Craig i hvertfall.

Vi tenker å prøve å få leid et saue-beite igjen, slik at hundene får kommet videre i treningen sin. Selv så føler jeg at flere av hundene har mere å by på i gjeting enn hva de er trent til. Så det må vi prøve å få gjort noe med.

Advertisements

About Hege at My Trusted Friend Kennel

I live in Norway which is situated in the north of Europe. I train my border collies in agility and herding. I also breed my border collies

Posted on June 11, 2010, in Breeding, Everything, Training. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: