Blog 28. September 2010

English: Hipscore A for Ajo (Astra Babe x Rick) and Rikke (Astra Rikky x Shep). And our own LYN (Sky x Nickita) got A hips. Great !

BABE is pregnant … Last week I took a film of Zac (father to Babe’s upcoming litter). The film is of Zac herding, but my “newest” computer ended up smashed at the floor, so in the meantime I have uploaded a film from my old computer, a film of Zac (with friends) haveing some great fun.

Norsk: Det er “skummelt” å ha web. side og sikkert enda “skumlere” å ha en blog, og heldigvis har jeg ingen facebook konto. Det jeg skal frem til er at det er fort gjort å hylle noen og glemme noen andre. Om så skulle skje så er det i så fall ikke med mening eller med overlegg, da er det rett og slett fordi jeg ikke lever mitt liv gjennom pc’n og ikke skaffer meg  all info om stort og smått.

Ajo (Astra Babe x Rick) er røntget HD fri, og Rikke (Astra Rikky x Shep) det samme. Og vår egen LYN (Sky x Nickita) fikk A hofter. Veldig bra ! Ajo er nok en hund som på sikt vil bli pappa til ett av våre kull, han likte jeg fra dag en.

Når det er sagt så kan jeg fortelle at jeg føler meg rimelig sikker på at Babe er gravid. Og i den forbindelse så tenkte jeg å presentere bl. annet Zac litt mere, men så var det dét med data’n min; I disse dager er min nyeste pc på reparasjon fordi lille Cadi snublet i ledningen mens vi lekte og herjet rundt i butikken. Jeg har en film av Zac på gjeting som jeg skal legge ut.

Jeg hadde med meg Zac på litt gjeting forrige uke når været var så flott og da tok vi en film. Zac hadde en skikkelig utfordring med svært så flyete sau og jeg synes han klarte seg bra tatt forholdene i betraktning. Men, den filmen ligger på den pc’n som er til rep. Hadde tenkt å filme Babe også, men når jeg så hvor krevende sauene var så turte jeg ikke å la Babe, 5-6 uker på vei med valper, få gjete på dem.

Så da får dere nøye dere med en annen film som jeg fandt på den gamle pc’n. En film som så abolutt viser Zac (med venner) i ett av hans/deres rette element.

Advertisements

About Hege at My Trusted Friend Kennel

I live in Norway which is situated in the north of Europe. I train my border collies in agility and herding. I also breed my border collies

Posted on September 28, 2010, in Everything, Video. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Hahaha, for noen grisebikkjer du har. 😉

    • Jepp, Kjapp er akkurat like vakker som sin mor … nydelig gutt.
      Grisebikjer ja … det er sånn vi har det hver gang vi er i skauen … er det rart bikjene har egen stue her hjemme, man kan jo ikke komme hjem med noe sånt no og dra dem rett inn i sofan. Tar tid å dusje dem også 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: