Bilder og filmer

Liz and Hazzel out running.

Før i tiden fikk jeg integrert fimene inn i bloggen, det greide jeg ikke i dag, så derfor kommer filmene opp som linker.

Hazel er 12 uker nå, en valp med et herlig lynne. Han er fra Astra Zenas siste kull, og hans pappa er intet mindre enn International Sureme Champion “Dewi Tweed”.

My Trusted Friend Hazzel

De siste ukene har bekymrinegen vært at den ene stenen ikke har kommet ned, jada, jeg vet det at den kan komme ned helt frem til de er over året, men man blir likevell litt bekymret … Men, nå er begge nede så vi er lykkelige. Nå krysser vi bare fingrene for at han har noe fint i seg hva gjeteregenskaper angår og ikke minst at han er HD fri.

Vi har jo ikke fri tilgang på sau (ikke enda), så gjeting blir kun med de som har trent litt allerede, mens de som er litt “unge og dumme” må vente. Ung og ung, Liz er nå fire år, men har ikke sett sau siden ho var yngre enn ett år. Men, i går tenkte jeg at vi skulle prøve, med håp om at det ikke ble jaging men at hun ville gjøre noe fornuftig (det har seg jo litt sånn at de uerfarene hundene kan jage litt i starten). Men, det gikk riktig så fint, slik som dette så det ut.

Liz just started on sheep

Det er mange veldig dyktige ekvipager der ute, Yvonn og Fancy (Fancy er etter Sky) er en av dem. Her en fimsnutt fra deres agility trening.

Yvonn and Fancy training agility.

Ellers må jeg fortelle at Zac ble pappa til 7 flotte valper i Finland, mer om kullet og deres fremtidige resultater her:

http://www.myytin.net/jukkapojat.html

Zac er en flott hund

Advertisements

About Hege at My Trusted Friend Kennel

I live in Norway which is situated in the north of Europe. I train my border collies in agility and herding. I also breed my border collies

Posted on May 13, 2012, in Everything. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: