Butikk slutt

Denne helgen er siste helgen i mitt liv jeg jobber nattevakter og butikk jobb samtidig.

Slike helger har til tider vært et mareritt, ja, joda, det har vært slitsomt på hvdagene også, men på hverdagene har det kun vært to netter i strekk, men i helgene tre netter etterhverandre. Noen har sikkert tenkt; hvorfor er det ikke bare å kutte ut nattevaktene, joda, jeg kunne gjort det. Men, jeg har valgt å tviholde på nattstillingen nettopp fordi jeg i nesten tre år har visst at jeg ikke vil ha butikk i kjøpesenter-verdenen, og derfor har jeg beholdt nattjobben for å vite at jeg har en jobb som jeg liker den dagen jeg kan fratre mitt butikk verv.

Hovedgrunnen til at jeg gir meg er åpningstidene og resten av pakka som ligger i det å drive butikk (les: den pakka som handler om å stå ansvarlig) når man har så mange hunder som jeg har. For meg går hundene mine alltid forran, og det merker jeg at tidvis er vanskelig å få til når man er med i en slik kjøpesenter-karusell.

Nå er det bare to uker igjen til ny eier overtar. Da har jeg drevet dyrebutikk i ti år til sammen, og er sliten av det styret der ….

Men, når det er sagt så vil jeg pressisere at butikken går så det suser, slik at dårlig omsettning og den slags ting er overhodet ikke et tema her.

20120617-013437.jpg

Hazzel har så vidt fått prøve seg på litt gjeting, eller rettere sagt, han har vært på sau to ganger for å bli tent. Akkurat det var ingen problem, han tente med en gang og husket det vedlig godt neste gang han kom også.

På bildet her trener han på å bli en likse stor gjørme-bader som resten av slekta 😉

Advertisements

Posted on June 17, 2012, in Everything. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: