Sommer 2012

Ser at den forige bloggen stammer fra da vi fikk sauer, og etter at vi hadde gjort noen treniger inne i kveet. Vell, påfallende mye gjeting ble det ikke i Juni fordi all min tid gikk med til å overlevere dyrebutikken til ny eier. Det er mye som skal forklares og instrueres i, regnskap, moms, innkjøp, utgufter, rutiner av alle slag helt enkelt.

Så var omsider Juli der, og første uka i Juli reiste jeg og Sky på ukeskurs i gjeting, i Stryn, fint kurs, men ble litt ødelagt fordi jeg er så plaget av gressallergi med tilhørende migerene, men noe lærte vi.

20120721-170544.jpg

Her et bilde på en rasteplass på Lom, Sky skulle besøke restauranten til Brimi så vi trene på bordskikk 😉

Når jeg kom hjem så fikk jeg trent litt gjeting, med Sky som nå begynner å få til fine vide utganger, best til venstre med vi jobber også med at høyre skal bli bra. Beitet vårt er litt smalt, så dette måtte vi trene på et annet sted.
Ice, Zussi, Hazzel er filmet på sau, filmene ligger på hjemmesiden. Videre så har jeg trent litt med Rick, Chi og Gift også. Beitet vårt er fint til nybegynner hunder.

20120721-171105.jpg

Hazzel har som kjent flyttet til Fredrikstad, men har vært her en uke på ferieopphold, trivelig hund med en unik avknapp. Lot han få gjete litt et par av dagene, veldig tent og fin, fikk også være løs med sauene … film på hjemmesiden.

Advertisements

About Hege at My Trusted Friend Kennel

I live in Norway which is situated in the north of Europe. I train my border collies in agility and herding. I also breed my border collies

Posted on July 21, 2012, in Everything. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: