Litt om alt

Ja, hva skal man skrive, kort oppsummert en helvetes uke.

Den siste uka har vell i grunn vært jobb 24-7, Tom-Erik har vært utenlands hele uka, så jeg har jobbet i butikken min (mer enn først avtalt pga. syk kollega), tatt meg av hunder (dvs. valpen Hazzel som aldri sover lenger, og Babe som har krage på seg pga. et sår på benet … osv….), det har vært litt mange individuelle hensyn å ta så tiden har vært knapp til å være sosial. Videre har jeg også jobbet nattevakt og hatt en helvetes migerene.

Derfor belønnet jeg meg selv med denne, migerene-medisin-kaken.

20120510-130337.jpg

Så er jeg da på leting etter neste hannhund som skal bli far til ett av våre kull, ikke lett å finne noe som jeg vil ha, og som har de rette linjene (i mine øyne), og som er helsesjekket i hytt og pine 😉

 

Posted on May 10, 2012, in Everything. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. linn hansen

    Hei
    sender en liten hilsen fra Eddy og oss i fyresdal. Eddy har nå blitt 8 mnd og er en kjempe fin hund. Han er veldig snill og rolig og han stortrives som gårdshund. Har begynt å trene han på sau og det går bra, han er ivrig. Minstejenta Tuva trener han litt på agyliti og de koser seg sammen. Kunne ikke fått en bedre hund. Morsomt å lese blogggen din.
    Hilsen Linn 🙂

    • Åhhh, det var godt å høre. Jeg tenker stadig vekk på dere, og sier til meg selv at jeg må ringe dere en dag (bare jeg blir ferdig med alt det eie butikk styret). Så fint at han viser interesse for sau 😉 Hans søster Elita er godt i gang med litt agility trening, hun blir nok konkuranse hund med tiden. Hans kullbror “Erik’s Boy” bor på Lillehamer og der går det også fint har jeg hørt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: